Home
Nail Styling Sint-truiden
Beste bezoeker

foto Anniek Vanwest

Mijn naam is Anniek Vanwest en ik ben geboren en getogen in Sint-Truiden. Ik woon samen met mijn man en 2 kinderen in een knus huis waar ik eveneens mijn nagelstudio heb opgericht. In mijn vrije tijd spendeer ik dus zoveel mogelijk aandacht aan hen door uitstapjes te maken of thuis leuke dingen te doen.

Ik ben mijn nagelstudio dit jaar begonnen en de vraag naar nagelbehandeling wordt steeds groter. Omdat mensen toch wat vragen hebben, heb ik deze site laten maken zodat geïnteresseerden alle info over de behandeling en prijzen altijd en overal bij de hand hebben.

Omdat ik sta voor kwaliteit, ga ik regelmatig naar avondscholen of bijlessen. Ik probeer me eveneens te informeren naar de laatste trends door tijdschriften te lezen of het internet af te schuimen. Alsook krijg je altijd één week garantie op de door mij geplaatste kunstnagelset.

Praten is zeer belangrijk in dit vak. De klant heeft een visie hoe zij haar nagels wil laten stralen. Ik luister dus met plezier om de wensen en behoefte van de klant zo precies mogelijk te vervullen.

Om de kwaliteit zo lang mogelijk te behouden zodat je nagels in topconditie blijven, heb ik onderaan op de pagina "behandeling" enkele tips opgesomd.

Indien jullie toch nog vragen hebben kun je deze altijd doorsturen waarvoor ik je doorverwijs naar de pagina "contact".

Veel surfgenot en misschien tot binnenkort!

Top