Home
Nail Styling Sint-truiden
ProNails
ProNials logo

Voorlopig gebruik ik enkel producten van Pronails. Ik ben hier zeer tevreden over en heb gemerkt dat mijn voormalige klanten de producten van dit merk zeer waarderen.

De aanvang van Pronails begon 30 jaar geleden. Catherine Claus stichten het eerste productiebedrijf in Belgie voor professionele nagelverzorgingsproducten. Door een sterk ondernemerschap en creativiteit werd het bedrijf snel groot waardoor het groeide tot een toonaangevende naam in de Europese nagelverzorging industrie. In 2009 werd Paul Parein de nieuwe algemeen directeur. In het bedrijf werken ongeveer 100 werknemers en er wordt geƫxporteerd naar 45 landen. Hun hoofdkantoor is gevestigd in Brasschaat en ze hebben eveneens twee dochterondernemingen in Parijs en Barneveld.

LCN Wilde Pedique
LCN Logo

Iedereen wil graag nette en verzorgde voeten hebben waarmee we onbezorgd in open schoenen kunnen stappen. Door beschadigingen en schimmels aan de nagel kunnen de teennagels er onsierlijk uitzien. De Wilde-Pedique plus correctiemethode van LCN, geeft u nu de mogelijkheid om dit probleem op te lossen.

Wilde-Pedique plus is een professioneel concept waarmee beschadigde, hoorn of schimmel teennagels gecorrigeerd kunnen worden.

Met Wilde-Pedique plus kunnen teennagels geheel of gedeeltelijk hersteld worden door middel van een bijzonder elastische kunststof die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de voet op de teennagel. Deze speciaal ontwikkelde gel corrigeert het probleem, indien de nagel deels is afgebroken of dusdanig is aangetast dat er geen normale gezonde nagel zichtbaar is. Deze gel wordt op geen enkele wijze als storend ervaren op de nagel, ziet er heel natuurlijk uit en is uiterst vriendelijk voor de nagel.

De methode werkt cosmetisch corrigerend en is tevens behandelend voor de schimmel in de nagel. De anti-mycotisch (schimmelwerende) werkzame stof in de gel zal ondersteunend werken.

Nabehandeling
Herstelde nagel Gebroken nagel

Het spreekt vanzelf dat Wilde-Pedique plus samen met de natuurlijke nagel zal uitgroeien. Onder normale omstandigheden zal dit na verloop van enkele maanden het geval zijn. De mogelijkheid bestaat dan om de uitgevoerde correctie bij te werken.

Uiteraard kunt u, voor een mooi en perfect resultaat, u nagels eerder laten bijwerken. Zo voorkomt u dat deze 'loslaat' of beschadigd. Wij adviseren na ongeveer 6 weken.

Indien u meer informatie wenst te ontvangen hierover , kunt u contact opnemen via deze website van Nailstyling Sint-Truiden.

De producten van LCN zijn exclusief voor nagelstudio's en schoonheidssalons.
twee potjes gellak orange en blauw potjes van het product Krackle nailart Nailart kunstnagels Etalage met Pronail producten Iwata Silver Jet airbrush toestel
Top